kep01

kep02

kep03

kep04

Az Étterem

Szeretettel várjuk a Rózsakertben, ahol a családias hangulat és a kifinomult polgári elegancia ötvöződik, ahol az étel- és italkínálat megválasztásánál olyan ízvilág kialakítására törekedtünk, mellyel egyaránt kielégítjük a különleges és a tradicionális ízek kedvelőit.

Vendéglőnk névválasztása és hangulati kialakítása nem a véletlen műve. A Rózsakert, mint vendéglő és kerthelyiség a századelőn Ring-kert néven nyitotta meg kapuit, majd az államosítás évei alatt, az 50-es években kapta meg a Rózsakert nevet.
A Ring testvérek a város központjában, a Szent János téren alakították ki az akkor minden igényt kielégítő kertet, mely a polgárosodó mezőváros nyugalmát és kényelmét hirdette. A napernyők, a kandeláberek, a telepített díszfák elősegítették a szórakozás és a társasági élet új formáinak nappali és éjszakai kényelmét közel 80 éven keresztül.
Vendéglőnk falain ennek a csodálatra méltó, hosszú évtizedeken keresztül a családi és polgári társasági élet fő színterének számító találkozóhelynek állítunk emléket a dédszüleink korából megmaradt fényképek, képeslapok kiállításával, melyek a tér és idő korlátait legyőzve visszakalauzolnak régmúlt időkbe bennünket.

Szeretnénk, ha ez a hely, az étterem, a kerthelyiség vendégeink esszenciális találkozóhelyévé váljon és városunk életében meghatározó szerepet töltsön be, mind az idősebb, mind a fiatalabb korosztály számára.

Várjuk Önöket sok szeretettel itt nálunk, a Rózsakertben!séf:
Juhász Gábor
konyha:
magyaros, házias
felszereltség:
gyerekszék, akadálymentesített
szolgáltatások: 
wifi hotspot, étel házhozszállítás, rendezvények, parkoló
rendezvények: 
családi, esküvő, céges, bankett, fogadás
beltéri/kert ülőhely:
50/50 fő
fizetés módja: 
készpénz, visa, visa electron, cirrus maestro, mastercard,
OTP Szépkártya


Prima Primissima 2016

Az Év Vendéglátó Vállalkozója
Rózsakert Vendéglő, Kiskunfélegyháza
Erkiné Rózsa Márta tulajdonos-üzletvezető